"Vidić? Dva puta sam ga poderao dok sam igrao za Blackpool. Nije bio elitni igrač"

Foto: EPA

JEDAN od niza navijačkih profila na X-u posvećenih Manchester Unitedu objavio je grafiku Nemanje Vidića s pet trofeja Premier lige, koje je osvojio kao igrač Uniteda, da bi odgovorio drugom navijačkom profilu, onom posvećenom Ajaxu. Taj posvećen Ajaxu ustvrdio je da nikad u prvih 11 za utakmicu protiv Manchester Cityja ne bi izabrao Vidića, Rija Ferdinanda ili Johna Terryja prije Virgila van Dijka.

"VVD je osvojio jednu titulu u Premier ligi igrajući protiv ovih napadača: Kane, Augero, Giroud, Barnes, Lukaku, Austin, Murray, Arnautovic, Antonio, Ings. Vidić je osvojio pet titula u Premier ligi igrajući protiv ovih napadača: Henry, Drogba, Ševčenko, Aguero, Suarez, Van Persie, Torres, Crespo. Malo poštovanja, molim vas", navodi profil posvećen Unitedu.

Svoj sud dao je i bivši nogometaš

I ne bi ovo navijačko prepucavanje ni po čemu bilo vrijedno spominjanja da se u njega nije uključio i jedan bivši nogometaš. Radi se o Garyju Taylor-Fletcheru (42), bivšem napadaču koji je najveći broj utakmica u karijeri odigrao za Blackpool. On također ne smatra Vidića osobitom klasom od igrača.

"Poderao sam ga dva puta u jednoj sezoni dok sam igrao za Blackpool. Nije bio ni blizu razine Ferdinanda, Terryja ili VVD-a. Bio je na istoj razini kao Škrtel. Solidan, dobar igrač. Ne elitni", napisao je bivši engleski napadač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.