Video - Zelg protiv "MMA Mikea Tysona": Očekujte borbu koju ćete premotavati deset puta

NAKON više od godinu dana pauze uzrokovane razno raznim pehovima, napokon ćemo u akciji vidjeti hrvatskog MMA borca Zelga Galešića. Puležanin je za Index potvrdio nastup na Dreamovom 12. turniru 25. listopada u Osaki i borbu protiv "Mikea Tysona MMA-a" Nizozemca Melvina Manhoefa.

"Sve će biti gotovo u par sekundi"

I sam nam Galešić kaže kako će možemo očekivati ultra atraktivnu borbu koju će fanovi gledati desetak puta jer će sve biti gotovo za nekoliko sekundi:

"Mislim da meč između mene i Manhoefa ne može trajati sve tri runde. To bi trebalo završiti u prva dva naleta kada se nađemo obojica jedan nasuprot drugog. Obojica smo udarači, ali drugačijeg stila", rekao nam je u uvodu Galešić dodavši da se Nizozemca ne treba posebno predstavljati.

I zaista, inače K-1 borac ima impresivnu MMA karijeru. U 30 borbi pobijedio je 23 puta, a čak 95 posto svojih protivnika završio je nokautom.

"Manhoefa ne treba posebno predstavljati. Tko prati borilačke sportove, zna tko je on. Mogli bi ga nazvati MMA Mike Tyson. Abnormalno je atraktivan. Sam sam njegov veliki fan i uživam u svakom njegovom meču."

"On je jedan od mojih idola"

No, Benkei (ratnik), kako ga u Japanu nazivaju zbog velike srčanosti, uvjeren je da u svoju pobjedu i prije svega u svoje šake...

"Iako mu se divim, ne vjerujem da je bolji od mene. Vjerujem da ću to dokazati za nekoliko dana. smatram da sam kvalitetniji u stojci i da ću to dokazati u borbi.To što se radi o odlično protivniku je samo plus. Želim pokazati koliko ja zapravo vrijedim."

Galešić je u međuvremenu promijenio tim i nakon Team Trojana, sada je dio engleskog London Shootfightersa.

"Više nisam u Trojanu, prešao sam u London Shootfighters. To je trenutačno najveća svjetska dvorana za MMA borce. U utorak već putujem u Englesku, a cijeli tjedan su na rasporedu teški sparinzi. Radit ću na taktici protiv Manhoefa. Zadnji tjedan ću se vratiti u Hrvatsku i malo odmoriti prije meča."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.