Video: U kolovozu veliki okršaj dva borca koji su se proslavili u borbama protiv Fedora

PREMA pisanju japanskih medija, sredinom ljeta mogli bi gledati vrlo zanimljivu borbu. Na Sengoku 9 turniru koji se održava 2. kolovoza snage bi trebali odmjeriti jedna od najvećih legendi MMA-a Japanac Kazuyuki Fujita i čovjek kojem predviđaju svijetlu budućnost u mješovitim borilačkim sportovima Bugarin Blagoj Ivanov.

Zanimljivo je da su oba borca poznata po svojim borbama s najboljim od najboljih Fedorom Emelianenkom. Fujita je čovjek koji se može pohvaliti s činjenicom da je bio najbliže nokautiranju Rusa, no Fedor je 2003. nekako preživio strahoviti kroše i uspio završiti borbu u svoju korist gušenjem. Fujitu hrvatska publika zna i po dva okršaja s Mirkom Filipovićem. Cro Cop je slavio u oba meča, prvi put nakon što je doslovce koljenom smrskao Fujitinu arkadu, a drugi put jednoglasnom odlukom sudaca.

Ivanov je s druge strane, posljednji borac koji je svladao Emelianenka. Doduše, njihov meč odvio se po Sambo pravilima na Svjetskom prvenstvu prošle godine, no i takva pobjeda je hvalevrijedna protiv mašine poput Fedora. Priča se da je već sada potpisao ugovor koji ga za Sengoku veže sljedeće tri borbe. U svakom slučaju, očekuje ga vrlo zanimljiv debi u svijetu MMA-a.

M.P.
Foto: MMAimpact.com

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.