LIGE PETICE

VIDEO Pašalić zabio poput Rapaića prije 27 godina

Foto: EPA

MARIO PAŠALIĆ ušao je u igru protiv Rome i nakon samo 19 sekundi prekrasno zabio za pobjedu Atalante 2:1. 

To je najbrži gol nekog igrača s klupe u Serie A u posljednjih pet godina, još od Gruzijca Levana Mchedlidzea, koji je u ožujku 2015. za Empoli protiv Sassuola zabio nakon 14 sekundi. No Pašalić je to učinio na prekrasan način - plasiranim je udarcem pogodio gornji desni kut za možda i ključnu pobjedu u osvajanju četvrtog mjesta u Serie A.

Također, mnoge je Pašalićev gol vratio u 21. rujna 1993. godine, kada je Milan Rapaić ušao u igru za Hajduk protiv Dinama, a onda nakon samo 12 sekundi zabio golčinu za 3:2 pred 35 tisuća navijača na Poljudu. 

"Nije me podsjetio gol na Rapaićev, ha ha... Ja kad zabijem gol ne razmišljam ni o čemu, uživam u trenutku", kroz smijeh je rekao Pašalić.

Njegovim nastupom zadovoljan je i trener Atalante Gian Piero Gasperini. 

"Sretan sam i drago mi je što je Pašalić zabio i potvrdio kvalitetu. Vrijedna pobjeda, ma koliko smo bili koncentrirani na Romu, razmišljali smo i o Valenciji u Ligi prvaka. Za nas je ovo vrlo vrijedna pobjeda, vrijedni bodovi u prekrasnoj atmosferi kakva se rijetko gdje može vidjeti u Italiji", poručio je Gasperini. 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.