Esport

VIDEO "Ovo je najgori video iz FIFA-e 20 koji ste vidjeli"

Screenshot: Reddit

POSLJEDNJIH dana na EA SPORTS FIFA Redditu popularan je videoklip koji navodno ukazuje na skripte u FIFA-i 20, najpopularnijoj nogometnoj videoigri današnjice. Kako bi cijela stvar bila bolja, radi se o modu u kojem se natječu dva igrača.

Nekoliko mjeseci nakon izlaska FIFA-e 20 igrači se i dalje žale na brojne probleme i bugove u igri. Ponovo se najviše govori o skriptama i momentumu, skrivenim mehanikama igre za koje EA Sports tvrdi da ne postoje, a koje navodno služe kako bi igračima olakšale povratak u utakmicu i učinile ih zanimljivijima. 

Posljednji objavljeni video u nizu zaista je nevjerojatan. Prvo branič prtlja s loptom na neobjašnjiv način, nakon čega je uzima protivnički napadač te slabašnim udarcem po sredini gola zabija golmanu kroz noge. 

this has gotta be the worst clip i've seen from r/FIFA

"Ovo ne može biti istina", "Ovo je najgori primjer sranja u FIFA-i" i "Zlo mi je od ovoga. Kako nepravedno prema tom igraču", samo su neki od najpopularnijih komentara ispod videa. Bez obzira na sve probleme, zbog marketinške moći, suradnje s brojnim svjetskim klubovima i ligama, FIFA je i dalje najpopularnija nogometna igra te se prodaje višestruko bolje od PES-a, jedine prave konkurencije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.