VIDEO Objavljena snimka tučnjave u kojoj su sudjelovali Zubac i Šarić

Screenshot: X

NA INTERNETU su se pojavile snimke na kojima se vidi kako su se hrvatski košarkaški reprezentativci Dario Šarić i Ivica Zubac fizički sukobili s nepoznatim ljudima. Sukob se dogodio u jednom noćnom klubu u Ateni u večeri nakon poraza Hrvatske od Grčke u finalu kvalifikacija za Olimpijske igre.

Objava sa spomenutim videozapisima je u međuvremenu obrisana, no snimke su se sada ponovo pojavile zahvaljujući američkom TMZ Sportsu. Snimka kreće sa Zupcem koji se nagurava s nekoliko ljudi, poletio je i jedan stol, a onda se pojavljuje i Šarić. U drugoj snimci vidi se kako je Šarić završio na podu dok ga s leđa netko guši.

Sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima

U objavama na X-u navodi se da su u sukobu sudjelovali i "još neki hrvatski košarkaši", a navodno su se sukobili s nekoliko lokalaca. TMZ piše da se sve dogodilo oko 5:30, a Indexu je potvrđeno da su košarkaši nakon poraza u finalu dobili slobodno jer se s reprezentativne akcije nisu vraćali u organizaciji Saveza, već samostalno.

Index je poslao službeni upit Hrvatskom košarkaškom savezu oko ove situacije, a odgovor ćemo objaviti čim ga dobijemo. Također, nazvali smo i tajnika HKS-a Josipa Vrankovića, koji je rekao da mu je to prvi glas i da je zatečen te da nema komentara dok ne sazna o čemu se točno radi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.