Video: Modrićev gol Chelseaju u konkurenciji za najljepši pogodak sezone!

SLUŽBENA stranica Tottenhama organizirala je izbor najljepšeg gola sezone, a među njima je i pogodak Luke Modrića Chelseaju.

Modrić je zabio Chelseaju na White Hart Lineu u 30. kolu Premierlige i to je bio jedini zgoditak na utakmici. Aaron Lennon je prošao po desnoj strani i ubacio za našeg veznjaka koji je desnom nogom s vrha šesnaesterca matirao nemoćnog Petra Čecha.

"To je gol kojim smo došli do rezultata sezone i pobjede za pamćenje nad Chelseajom", stoji u opisu gola.

Posjetimo, Luka Modrić je protekle sezone u Premierligi zabio tri gola (Newcastleu, Chelseaju i Manchester Unitedu), a bio je strijelac i u Kupu Uefa u utakmici protiv Spartaka.

Među kandidatima je i zgoditak koji je Tom Huddlestone zabio Dinamu u Ligi Uefa. Utakmice je završila 4:0, a Huddlestone je zabio treći zgoditak Kelavi u 59. minuti.

U konkurenciji za najljepši gol sezone su pogodak Davida Bentleya Arsenalu, zgoditak Jermainea Jenasa Arsenala na istoj utakmici koja je završila 4:4 te pogodak Aarona Lennona Middlesbroughu.

Također, na istom mjestu možete glasati za najboljeg igrača Tottenhama protekle sezone, a i u tom društvu je Modrić. U konkurenciji su Ledley King, Jonathan Woodgate, Benoit Assou-Ekotto, Luka Modrić, Aaron Lennon, Darren Bent ili netko drugi.

Glasati za Modrića možete .

S.T.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.