VIDEO Jedvaj asistirao za fantastičan gol u pretkolu Lige prvaka

Screenshot: Twitter

HRVATSKI nogometaš Tin Jedvaj (27) bio je asistent za vodeći pogodak Panathinaikosa protiv Dnjipra u drugom pretkolu Lige prvaka. Jedvaj je u 15. minuti odigrao dugu loptu preko obrane ukrajinskog kluba. Gostujući golman je oklijevao, a branič nije dobro reagirao pa je dodavanje pokupio slovenski napadač Andraž Šporar, koji je atraktivno prebacio obojicu. 

VIDEO: Arena Sport

Artem Dovbik izjednačio je devet minuta kasnije, dok je Eduard Sarapij u 54. zabio za preokret Dnjipra. No Grci su se vratili u 70. minuti, kada je Šporar drugi put bio strijelac za 2:2. Panathinaikos je slavio u prvoj utakmici 3:1 te je s ukupnih 5:3 prošao u treće pretkolo Lige prvaka. Podsjetimo, Jedvaj je ovog ljeta stigao na posudbu u grčki klub iz moskovskog Lokomotiva.

Ovo mu je bio drugi nastup za Panathinaikos, dok je prvih šest mjeseci 2023. godine proveo na posudbi u Al Ainu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata. Jedvaj je dosad upisao 29 nastupa za hrvatsku reprezentaciju te je postigao dva gola, no posljednji je put u kadru reprezentacije bio 2020. Nastupao je i za Dinamo, Romu, Bayer i Augsburg.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.