VIDEO Inter izgubio drugu ligašku utakmicu sezone. Opet od istog protivnika

Foto: EPA

NOGOMETAŠI Sassuola po drugi su put ove sezone svladali milanski Inter. U susretu 35. kola talijanskog prvenstva Sassuolo je slavio 1:0 i tako vratio nadu u ostanak u Serie A. Nevjerojatno, ali Interu je ovo tek drugi ligaški poraz sezone, a prvi su doživjeli isto protiv Sassuola u rujnu prošle godine kada su izgubili na San Siru 1:2.

Sassuolo je pobjedom protiv novog prvaka Italije prekinuo niz od šest utakmica bez pobjede koji ih je spustio na pretposljednje mjesto Serie A, a strijelac jedinog gola bio je Armand Lauriente u 20. minuti. Desni bek Intera Denzel Dumfries je previše opušteno išao na jednu ničiju loptu u blizini korner linije na svojoj polovici, a loptu mu je oteo 21-godišnji škotski nogometaš Josh Doig koji je potom povratnom loptom pronašao Laurientea. Francuski napadač je pucao snažno isprve i zabio sjajan gol.

Velika gužva na dnu lige

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić odigrao je čitav susret za Sassuolo koji je i dalje pretposljednji, ali sada ima 29 bodova kao i 18. Udinese. Zona spasa im bježi dva boda, a tamo je prava gužva budući da Empoli, Frosinone i Verona imaju svi po 31 bod, a Cagliari ima 32. Očekuje nas uzbudljiv rasplet borbe za ostanak.

POGODAK VRIJEDAN POBJEDE SASSUOLA MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.