VIDEO Igrači Perua došli pozdraviti navijače. Policija ih napala i uhitila golmana

Foto: Screnshot

NOGOMETAŠI Perua potukli su se s policijom u bizarnom sukobu ispred hotela u Madridu. Peruanci su u španjolsku metropolu stigli na prijateljsku utakmicu, koju večeras igraju s Marokom, ali su večer prije upali u nevjerojatne probleme kad su se željeli družiti sa svojim navijačima.

Ispred hotela u centru Madrida okupilo se nekoliko stotina fanatičnih peruanskih navijača koji su cijeli dan čekali svoje ljubimce. Kad su igrači izašli da ih pozdrave i slikaju se s njima, nastala je potpuna euforija, koju policija očito nije očekivala. 

Zamijenili igrače za navijače

Yoshimar Yotun krenuo je prema navijačima, nakon čega su ga policajci grubo zaustavili zamijenivši ga za navijača. To je vidio golman i kapetan Pedro Gallese, koji je želio smiriti situaciju te je došao do policajca, no onda je nastao kaos. Policajci su naguravali i njega i suigrače, a Galleseu su na kraju i poderali majicu.

Navijači su, kako prenose španjolski mediji, govorili policajcima da su to igrači jer je bilo očito da policajci nisu imali pojma da su se sukobili s reprezentativcima. Policija je kasnije objavila da je uhitila jednog igrača Perua, a nagađa se da je to Gallese, koji je navodno policajca udario u oko. On je kasnije pušten iz policije.

"Pedro Gallese napustio je policijsku postaju u kojoj je nedavno saslušan, protiv njega nije podignuta optužnica i vratio se u hotel selekcije. Peruanske vlasti zahtijevat će razjašnjenje činjenica od španjolske policije", objavilo je peruansko veleposlanstvo u Španjolskoj na Twitteru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.