Video - Glavina: Dinamo stvara svjetsku momčad

U PLAVOM salonu Dinamo je predstavio i svoje posljednje pojačanje ljetnog prijelaznog roka. Pred novinarske mikrofone je stao Denis Glavina, lijevi bek koji je stigao iz Vorskle Poltave.

Dinamo je rođenog Čakovčanina posudio na godinu dana uz opciju otkupa ugovora. Inače je Dinamove dijete, igrao je za mlađe kategorije nakon čega su zaputio prema Ukrajini.

Modri nisu svoju posljednju prinovu prijavili za dvije utakmice drugog pretkola protiv Pjunika stoga neće moći nastupiti. U Dinamu se nadaju kako će na raspolaganju biti u prvom pretkolu Lige prvaka i u prvoj utakmici Hnl-a.

"Sretan sam što sam se vrati u klub iz kojeg sam potekao. Hvala Mamiću i Juričiću što su se odlučili za mene i nadam se da ću opravdati povjerenje", kaže Glavina koji je dobio dres s brojem 11.

Kruno Jurčić kaže da je inzistirao na dovođenju ovog 23-godišnjaka. Ipak, Glavina je za bočnog igrača poprilično ofenzivan, nerijetko zabija.

"Moja prirodna pozicija je lijevi bek, a glavni mi je posao igrati tu ulogu."

Glavin su u Ukrajini proglasili najboljim mladim igračem lige dok je nastupao za kijevski Dinamo. No, nakon toga se izgubio, uslijedio je posudba u Dnipro, a zatim prelazak u Vorsklu.

"Točno je, bio sam najbolji igrač što ne znači da još uvijek nisam. Promijenio sam mnogo klubova i to me malo poremetilo. Ipak, tamo me cijene i u Ukrajini svi znaju tko je Glavina."

Koliko zna o novoj momčadi, je li u Ukrajini pratio Dinamo?

"Gledao sam i pratio, nisam mogao bez Dinama. Mogu reći da se stvara svjetska momčad", zaključio je Glavina.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.