Video: Cibosi žele Bojana Bogdanovića i Antonia Gravesa

VELIMIR PERASOVIĆ nakon povratka iz Las Vegasa, gdje je gledao predstave u ljetnoj ligi, rekao je kako "nema još ništa konkretno", ali Cibona ipak punom parom radi na sklapanju kadra za iduću sezonu. Spominju se dva imena - Bojan Bogdanović i Antonio Graves!

Bogdanović, koji se ovih dana nalazi u Grčkoj gdje igra Europsko prvenstvo s U20 reprezentacijom, smatra se jednim od najboljih mladih igrača Europe, te ga je kao takvog već odavno zakapario Real Madrid. Bojan vrijedno radi i trenira, te uglavnom igra za drugu momčad Reala s obzirom da se među seniore "kraljevskog kluba" nije lako ugurati. Cibona ne krije da je zainteresirana, ali problem je Bogdanovićev ugovor s Realom; odštetni zahtjev zasigurno bi bio viši nego što Cibosi mogu platiti pa bi se eventualno moglo razmišljati o nekoj posudbi.

Realnijim se čini dolazak Antonia Gravesa, američkog playmakera koji je Perasovića odbio prošle godine, ali trener Cibone odlučio je pokušati ponovo. 24-godišnji Amerikanac koji pokriva pozicije jedan i dva u NCAA ligi igrao je za Pittsburgh od 2003. do 2007. da bi karijeru nastavio u tamošnjoj CBA momčadi prije nego je prešao u Europu. Za Pau Orthez je u prosjeku zabijao 20 poena uz tri asista tijekom jedne sezone koju je proveo u Francuskoj, a prošle je godine umjesto Cibone radije odabrao Galatasaray gdje je imao prosjek od 15 koševa i dvije asistencije po utakmici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.