VIDEO Britanski komentatori: Sinkovići jure, nema šanse da nas stignu. Ma, neee!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HRVATSKI veslači Valent i Martin Sinković osvojili su svoju treću zlatnu medalju na olimpijskim igrama u karijeri obranivši naslov olimpijskih prvaka u dvojcu bez kormilara na OI-ju u Parizu. Tako su s tri zlata i jednim srebrom postali najuspješniji hrvatski olimpijci.

Sinkovići su do zlata stigli epskom utrkom u kojoj su u zadnjih 500 metara nadoknadili skoro dvije i pol sekunde zaostatka za Britancima. Fenomenalna braća maksimalno su podignula tempo utrke u završnici i u zadnjih par metara prestigli su britansku posadu.

Britanski komentatori na Eurosportu u očaju su pratili kako hrvatski čamac juri stazom i prestiže konkurenciju. "Sinkovići jure po srebro, ali nema šanse da će dostići Britance do kraja", kaže jedan od komentatora 350 metara prije kraja utrke.

No, kako su Sinkovići počeli dizati ritam i veslati prema pobjedi, Britanci su počeli jaukati, da bi nakon poraza britanske posade jedan od komentatora u očaju viknuo: "Ma, neeeee!" Reakcije britanskih komentatora pogledajte OVDJE, a čitavu utrku sjajnih hrvatskih veslača OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.