VIDEO Benzema zabio prvi gol nakon četiri mjeseca duge krize

Screenshot: Sportklub

AL ITTIHAD je pobijedio Al Wehdu 2:1 u polufinalu saudijskog Superkupa i tako prošao u finale, u kojem će igrati protiv boljeg iz susreta Al Hilala i Al Nassra. Strijelac vodećeg pogotka Al Ittihada bio je Karim Benzema (36). Francuski napadač zabio je već u 55. sekundi, kada mu je lopta uz malo sreće došla pod noge te ju je spremio u mrežu udarcem sa šest metara od gola. 

Benzemi je to bio 13. gol u 27 nastupa za Al Ittihad, ali i prvi u 2024. godini. Točnije, bio mu je to prvi gol nakon više od četiri mjeseca duge pauze, odnosno nakon 15. prosinca 2023. Tada je bio strijelac u porazu od El Ahlyja (1:3) na Svjetskom klupskom prvenstvu. Benzemin gol protiv Al Wehde pogledajte OVDJE.

Nedavno je okrivio suigrače za svoju golgetersku krizu

Podsjetimo, Benzema je u ljeto 2023. napustio Real Madrid i potpisao trogodišnji ugovor s Al Ittihadom, koji mu godišnje daje plaću od 200 milijuna eura. Iako je zabio ukupno 12 golova i tome dodao osam asistencija, nedavno je okrivio suigrače za golgetersku krizu.

"Nisam onaj isti Karim Benzema iz Real Madrida. Ovo tu nije ista igra ni isti suigrači. Treba mi pomoć. Ne mogu sve sam, ne mogu pobijediti sam", rekao je Benzema u emisiji Action with Walid.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.