BEJZBOL

VIDEO Bejzbolaš lopticom pogodio djevojčicu pa se slomio na terenu

Screenshot: Twitter

ČETVEROGODIŠNJA djevojčica završila je u bolnici nakon nezgode na utakmici bejzbola između momčadi Chicago Cubsa i Houston Astrosa. Djevojčicu je pogodila loptica koju je na tribine ispalio igrač Cubsa Albert Almora mlađi. Loptica je navodno prošla kroz zaštitnu mrežu koja je dijelila teren i tribinu.

"Čim sam udario lopticu, prvo sam ugledao djevojčicu. Sve mi je nekako mutno, ostatak moje igre u toj izmjeni. Kada je izmjena završila, otišao sam do tribine, nisam se mogao suzdržati. Molim se, bez riječi sam. Otac sam dva dječaka, nadam se da moći ću s tom djevojčicom ostati u kontaktu do kraja svog života", rekao je Almora mlađi nakon utakmice.

Na snimkama s utakmice vidi se da se Almora odmah nakon udaranja loptice uhvatio za glavu, ali bilo je prekasno. Almora je bio uzdrman događajem, ali je ipak nastavio igru.

Strašno ga je pogodio događaj

Po završetku izmjene Almora je otišao do mjesta gdje je djevojčica sjedila kako bi doznao što joj se dogodilo. Daily Mail navodi da mu je djelatnica osiguranja rekla da je djevojčica ozlijeđena, ali i da je bila pri svijesti. Almora se nakon toga rasplakao u naručju djelatnice osiguranja.

Houston Astros su nakon utakmice objavili da je djevojčica prebačena u bolnicu, ali da ne mogu reći više od toga. David LeVasseur, čovjek koji je uhvatio lopticu koja se odbila od pogođene djevojčice, tvrdi da ni na loptici ni na sjedalu nije bilo krvi.

"Čuli smo vrisku. Vidjeli smo oca koji je pokupio djevojčicu i potrčao prema izlazu. Popratio sam ga do mjesta gdje su bili djelatnici hitne pomoći. Bila je pri sebi, bila je pri svijesti. Djelovala je ok", rekao je LeVasseur.

Zbog zakonskih restrikcija i TV prava portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.