Video - Aršavinova prva četiri gola na jednoj utakmici: Pomislio sam da igramo košarku

ENGLESKI nogometni klubovi još su jednom oduševili i one najizbirljivije. Liverpool i Arsenal su odigrali 4:4 u utakmici 33. kola engleskog Premiershipa.

U drugih 45 minuta je postignuto čak sedam pogodaka, s tim da je bilo još jednako toliko prilika pred oba vratara. Na kraju nije bilo pobjednika, a ulogu apsolutnog junaka utakmice ponio je igrač Arsenala Andrej Aršavin, četverostruki strijelac za londonsku momčad.

"Nikada nisam zabio četiri pogotka na jednoj utakmici. Ovo je bio jedinstveni osjećaj, ali što vrijedi kada nismo pobijedili. U jednom trenutku sam pomislio da igramo košarku", rekao je ruski nogometaš, a nahvalio ga je, pak, njegov trener Arsene Wenger.

"U prvom poluvremenu je bio nekako tih, ali ono što je napravio u nastavku bilo je za pamćenje. On je takav igrač, sa sobom donosi opasnost. Uživao sam u njemu."

Domaći trener Rafael Benitez i dalje vjeruje u naslov prvaka Engleske. Sada Liverpool i Manchester United imaju po 71 bod, s tim da Crveni vragovi imaju dvije utakmice manje.

"Imali smo mnogo pogrešaka, ali i jaki voljni moment zbog kojeg smo dva puta stizali zaostatak. Borba još uvijek traje, ništa još nije izgubljeno", rekao je Španjolac.

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.