Velik udarac za Medvjede: Mike Oullette napustio Medveščak

UNATOČ dugotrajnim pregovorima između Medveščaka i menadžera hokejaša Mikea Ouellettea, Mike je na kraju ipak odlučio svoju karijaru nastaviti u njemačkoj hokejskoj ligi DEL kao igrač momčadi Kassel Huskies.

"Pregovori s Ouellettom trajali su od kraja protekle sezone i moram priznati da su bili vro iscrpljujući. Unatoč klupskim ponudama i prijedlozima o nastavku suradnje, igrač je u suradnji sa svojim menadžmentom odabrao karijeru nastaviti u njemačkoj ligi DEL", izjavio je Ranko Vučinić, glasnogovornik Medveščaka, i dodao:

"Žao nam je da je jedan od miljenika publike napustio zagrebački Medveščak, ali u sportu su takve situacije očekivane kad se radi o sezonskim ugovorima kakav je Ouellette imao u Zagrebu. No, ne smijemo zaboraviti kako su se Medveščaku u nekoliko proteklih mjeseci pridružili brojni novi igrači s izvrsnom sportskom karijerom, poput Banhama, Filewicha, Reynoldsa, Kinasewicha, te da s nama sljedeće sezone ostaju i Letang, Hecimovich, Prpich, Guidarelly, Sandrock, Kristan, Lovrenčić, Macaulay, Blagus i brojni drugi. U sljedećim tjednima očekujemo potvrde suradnje s još nekoliko novih-starih imena i sigurno ćemo biti spremni za sezonu! Prošle sezone ljestvica rezultata postavljena je vrlo visoko, a naš plan je ovu sezonu završiti jednako, čak i uspješnije!"

Momčad Medveščaka u Zagrebu se sastaje početkom kolovoza nakon čega slijede intenzivne pripreme momčadi u Hrvatskoj i inozemstvu. Početkom rujna svega nekoliko dana prije službenog početka lige EBEL Medveščak organizira Memorijalni turnir FERDO SPAJIĆ 2010 (Jesenice, VSV, KAC). Prvu EBEL utakmicu Medveščak igra 10. rujna u Grazu, a već 12. rujna u Zagrebu protiv Salzburga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.