Vejić: Zna li Gattuso što je upravo napravio?

Foto: Ivo Cagalj/Sime Zelic/PIXSELL

HRVATSKI reprezentativac Ivan Perišić trenutno je glavna tema u Hajduku. Trener Gennaro Gattuso nije ga vodio u Zagreb na utakmicu s Lokomotivom zbog nediscipline, a kasnije je na konferenciji za medije rekao da je 35-godišnji Perišić još u srpnju tražio odlazak iz kluba.

Iz Hajduka su se preko službenih kanala oglasili oko slučaja Perišić. "Posljednjih dana svjedoci smo nepravedne hajke prema našem igraču i proslavljenom reprezentativcu Ivanu Perišiću, istinskoj veličini hrvatskog nogometa. Ivan nije zaslužio takav tretman niti bilo kakve uvrede koje bezuvjetno osuđujemo.

Ovom prilikom želimo jasno poručiti da ćemo sve slučajeve i nesporazume koji se dogode unutar Kluba nastaviti rješavati internim putem. Na nama kao Klubu, ali prije svega hajdučkoj javnosti je da sudjelujemo u zaštiti klupskih interesa i svih vrijednosti koje njegujemo", stoji u Hajdukovom priopćenju.

Vejić: Kako bi sad Perišić trebao izaći na Poljud?

"O Perišiću moramo pričati s respektom. Ne znam što se dogodilo između njega i Gattusa, to je sve rekla-kazala. Cijela ta priča je dječji vrtić. Gledao sam izjavu Gattusa i razmišljao zna li on uopće što je napravio. Okrenuo je cijeli grad protiv njega.

I sad bi on trebao izaći na stadion? Mislim da je Perišićeva priča u Hajduku gotova. Klub mora odrediti što trener smije reći, a što ne. Iznositi interni razgovor s jednim od najvećih igrača koji je ikad igrao za Hajduk - to se ne radi", komentirao je u emisiji Max Sport televizije bivši igrač Hajduka Hrvoje Vejić.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.