liga prvaka

Valdano: Mbappe nakon jučerašnje utakmice nikad nije bio dalje od Reala

Foto: Epa

KYLIAN MBAPPE je sinoć na Camp Nou odigrao savršenu utakmicu. PSG je demolirao Barcelonu 4:1, a čudesni Francuz osim što je zabio hat-trick pokazao je da je u ovom trenutku možda i najbolji igrač svijeta.

Užitak je bilo gledati Mbappea kako se igra s braničima Barcelone i kako nemilosrdno zabija. Nakon sinoćnje utakmice PSG je za brojne analitičare postao jedan od glavnih favorita za naslov prvaka Europe, što bi potencijalno značilo da bi Mbappe mogao produžiti vjernost s prvakom Francuske. Mbappe, kojeg se konstantno veže za transfer u Real, nikad nije skrivao želju da igra u momčadi koja će se stalno boriti za najveće trofeje, a ovakav PSG izgleda kao momčad koja je sposobna napasti naslov. S tim se slaže i legendarni Jorge Valdano.

Svjetski prvak s Argentinom 1986. te igračka i trenerska legenda Reala kaže da Mbappe nikad nije bio dalje od Reala nego što je sad.

''Mbappe ima moć da svoju kvalitetu dokaže na utakmicama najvišeg levela, ali PSG je sinoć pokazao da nije samo Mbappe. Barcelona je još dobro i prošla s obzirom na to kako je izgledalo drugo poluvrijeme. Mislim da je nakon ove utakmice Mbappe udaljeniji od Reala nego ikad prije. Mbappe komotno može u ugovoru tražiti 30 milijuna eura godišnje, a toliki novac može dati samo PSG'', kazao je Valdano pa je dodao kako bi se Real trebao okrenuti jednom drugom napadaču:

''Mbappe je potpuniji igrač od Halanda, ali mislim da Realu treba strijelac poput Norvežana. Haland je Mario Kempes 21. stoljeća'', zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.