hrvatska reprezentacija

"Utakmica Hrvatske u Osijeku otišla je u potpuno krivom smjeru"

Screenshot: YouTube

HRVATSKA je danas slavila protiv Walesa 2:1. Do vodstva su izabranici Zlatka Dalića došli autogolom Jamesa Lawrencea u 17. minuti, a drugi gol dodao je Ivan Perišić u 48. minuti. U 77. minuti nakon autogola Vide gosti su smanjili na 2:1 i natjerali Hrvatsku da do kraja strepi i spašava svoja tri boda. Utakmicu su u studiju Nove TV komentirali Branko Strupar i Mate Bilić.

"Cilj smo ostvarili, to je ono najbitnije. Mislim da je njima tek krenulo kad smo mi poveli 2:0. Utakmica je otišla potpuno u krivom smjeru za nas u zadnjih 15 minuta, ali sada imamo vremena popraviti sve što treba", rekao je Bilić na početku, a nadovezao se Strupar: 

"Perišić je potvrdio da je jedan od naših ključnih igrača, leži mu osječki travnjak. Mladi Brekalo je jako dobro odigrao. Livaković je bio sjajan na golu Hrvatske, vrlo dobro je surađivao s obranom i bio je siguran". 

Pobjeda koja je donijela mir

"Vratili smo se na pozitivan kolosijek, a to je najbitnije. Mislim da smo dobro analizirali protivnika, tražili smo igru kroz dubinu, koristili smo to je što je njihov desni bek najslabija karika Walesa, a sada je najbitnije da se igrači dobro odmore", istaknuo je Bilić pa Struparu prepustio da zaključi analizu:

"Dobro smo zatvorili Balea, imao je par situacija i iznudio je dosta prekršaja, ali činjenica je da smo kao kolektiv dobro odigrali protiv njega. Giggs je pogodio s izmjenama, autogol ih je digao, ali na kraju je ipak pobjeda naših zaslužena."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.