Usred afere namještanja, "izgubio se" napadač Interblocka blizak kladioničarskoj mafiji?

NAKON što je Uefa objavila kako je pod istragom zbog namještanja i ljubljanski Interblock, klupko se počelo odmotavati i u susjednoj Sloveniji.

Naime, radi se o uzvratnoj utakmici trećeg pretkola ovogodišnje Europske lige, između Interblocka i ukrajinskog Metalurga. Ukrajinci su nakon 2:0 pobjede na svom terenu, golovima Mkhitaryana, Mgunija i Dimitrova slavili sa čak 3:0 u Ljubljani. Dodajmo kako je tek četiristotinjak gledatelja gledalo je sa ZSD stadiona u Ljubljani ovaj dvoboj, kojim je arbitrirao iskusni 42-godišnji danski sudac Michael Svendsen.

U dresu Interblocka igrao je tada Ermin Rakovič, 32-godišnji slovenski napadač, koji je u karijeri igrao još za Domžale i turski Diyabakirspor, a o kojem se u Sloveniji priča kao o strastvenom kladioničaru. Iz nekih izvora u Sloveniji dolaze priče o Rakoviču kao osobu bliskoj aferi oko Interblocka, a spominju se i neki stariji igrači, poput Danijela Brezića, koji baš kao i Rakovič više nije član kluba.

Rakovič prijateljevao s Kostom Turnerom, navodnim liderom kladioničarske mafije u Mariboru?

Rakovič se u međuvremenu izgubio iz javnosti, a opravdanim sumnjama u prilog ide i Rakovičevo navodno prijateljstvo s Kostom Turnerom, čovjekom koga se uzima kao lidera kladioničarske mafije u Mariboru. Rakovič je navodno u njegovom kuglačkom centru držao i svoju vlastitu kladionicu...

Sve ove navode za sada oštro negiraju čelnici ljubljanskog Interblocka, predsjednik Jože Pečečnik te direktor Nenad Protega, koji ističu kako je sve bezočna laž te kako nemaju namjere komentirati špekulacije koje lutaju ulicama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.