Esport

Usain Bolt bi se mogao naći u novoj FIFA-i

Svreenshot: PES 2018

LEGENDARNOG Usaina Bolta mnogi smatraju najvećim sprinterom svih vremena. Čovjek koji drži svjetske rekorde na 100, 200 i 4x100 metara uskoro bi se mogao naći u najpopularnijoj nogometnoj igri. Bolt je trenutno na testiranju u australskom klubu Central Coast Miners, koji se natječe u Hyundai A-ligi za koju EA Sports posjeduje licencu. 

>Pogledajte nove ocjene Luke Modrića na FIFA-i nakon nevjerojatnog prvenstva

Bolt još traži svoje mjesto u nogometnom svijetu, ali ne ide mu baš najbolje. San o igranju za Manchester United se ostvario tek djelomično u humanitarnoj utakmici. Nije bolje prošao niti u Borussiji iz Dortmunda. Pokušao je i na sjeveru Europe u norveškom Strømsgodsetu, ali niti tamo nije prošao. Ipak, potpuno je jasno da kod njega postoji velika želja da profesionalno zaigra nogomet. Novu priliku je dobio u australskom Central Coast Minersu. Prođe li Bolt testiranje u narednih šest tjedana potpisat će profesionalni ugovor, a samim time završiti u novoj FIFA-i, koja izlazi 28. rujna. 

Bolt bi bez premca trebao biti najbrži čovjek u igri, ali za tu poziciju konkuriraju mnogi. U FIFA-i 18 izvorno je najbrži igrač bio Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang. Međutim, nakon izlaska igre stizale su nove kartice za većinu igrača. Tako je Meksikanac Hirving Lozano za sjajne partije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji dobio maksimalnih 99 za brzinu. 

Ne bi to bilo prvi put da se Bolt pojavi u nogometnoj igri. Bio je ambasador Pro Evolution Soccera, zbog čega ga je Konami uvrstio u svoju igru. Bolt je u PES-u 2018 tako dobio sjajne ocjene s obzirom na to da uopće nije nogometaš. Ukupna ocjena bila je 75, a za brzinu je dobio maksimalnih 99. Brzina je iznimno bitan atribut u svakoj nogometnoj igri, ali bilo bi zanimljivo vidjeti kakve ocjene bi dobio za ostale atribute u FIFA-i 19, kao što su dribling, dodavanja, udarac i obrana. Impresionira li Bolt čelne ljude australskog kluba uskoro bi ga mogli bi saznati već na jesen. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.