Urugvaj osvojio treće mjesto na Copa Americi. Luis Suarez je junak

Foto: EPA

URUGVAJ je osvojio treće mjesto na Copa Americi zahvaljujući pobjedi protiv Kanade nakon jedanaesteraca. Regularni dio završio je 2:2. Urugvajac Rodrigo Bentacur prvi je zabio u osmoj minuti, ali su Kanađani preokrenuli preko Ismaela Konéa u 22. i Jonathana Davida u 80. minuti. 

Luis Suarez najprije je izjednačio u 92. minuti i tako odveo utakmicu do penala, koje su za Kanađane promašili Koné i Alphonso Davies, a potom je iskusni Urugvajac zabio odlučujući, posljednji jedanaesterac za pobjedu svoje reprezentacije. Urugvajski izbornik Marcelo Bielsa rekao je da je južnoamerička momčad odigrala znatno ispod svoje razine.

"Nije to bila sjajna predstava. Kanada je bila svježija, a moji igrači su bili umorni. Znam da je ovaj turnir došao nakon duge sezone i umor utječe na igrače, ali mislio sam da smo s obzirom na naš sastav mogli igrati malo bolje od onog što smo pokazali", rekao je Bielsa. Branitelj naslova Argentina i Kolumbija u Miamiju će tijekom noći na ponedjeljak igrati finale Copa Americe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.