UFC

UFC-ova prvakinja potpuno je razbila protivnicu. Ovako izgledaju posljedice

Foto: Getty Images

AMANDA NUNES na UFC-u 250 obranila je naslov prvakinje perolake kategorije nakon što je u pet rundi potpuno izdominirala nad Kanađankom Felicijom Spencer. 

Brazilka je svih pet rundi bila puno bolja i jedino iznenađenje u vezi s ovim okršajem je što nije prije završio. Nunes je tako još jednom potvrdila kako je riječ o jednoj od najboljih žena u povijesti slobodne borbe.

Ovoga puta nije nokautirala protivnicu, ali ju je zato pretukla gotovo do neprepoznatljivosti. Lice Felicije Spencer sličilo je onom Joanne Jedrzejyczyk nakon meča za titulu protiv Weili Zhang. 

Slična situacija kao u ožujku

Podsjetimo, Joanna je u ožujku zajedno s Kineskinjom odradila najbrutalniji i najbolji meč u povijesti ženskog MMA-a, no posljedice su bile zastrašujuće

Slično, ali ne u istom intenzitetu, nateklo je i čelo Felicije Spencer, koja je nakon silnih batina koje je pretrpjela izgledala neprepoznatljivo.

Već nakon treće runde fanovi su se na društvenim mrežama pitali je li vrijeme da njezin kut baci ručnik jer je tijekom tih 15 minuta primala strašne udarce od Nunes. Ipak, izdržala je do kraja, ali je nakon 100 udaraca u glavu bitno promijenila izgled. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.