Europa liga

Mourinho suspendiran jer je predugo držao igrače u svlačionici

Foto: EPA

MENADŽER Tottenhama Jose Mourinho suspendiran je na jednu utakmicu u Europa ligi, objavila je Uefa u petak.

Portugalac je kažnjen jer je sa zakašnjenjem izveo momčad na teren na drugo poluvrijeme na utakmici između Tottenhama i Antwerpa 29. listopada u Belgiji.

Tottenham je ukupno kažnjen s 28.000 eura

Tottenham je također kažnjen s 25.000 eura za kašnjenje uz još 3000 eura zbog kršenja Uefinih pravila.

Antwerp je slavio 1:0 u Belgiji, no Tottenham je i dalje vodeći u skupini J zahvaljujući gol-razlici. Londonski klub sljedeću utakmicu igra protiv Ludogoreca.

U engleskom prvenstvu Mourinho sa Spursima drži drugo mjesto i kalkulira kako iskoristiti globalnu krizu i koliko bodova mu treba za naslov prvaka. 

U kolumni za The Guardian koju je posvetio fenomenu Mourinha, autor Jonathan Liew naziva ga "pljačkašem u svijetu razbijenih prozora" i prljavim čovjekom za prljavo vrijeme. To vrijeme je sada, a Mourinho namjerava profitirati od globalnog raspada sistema.

> VELIKA ANALIZA Nogomet više ne zanima skoro nikoga. Koliko ste utakmica pogledali? 

"U vrijeme straha, kad je svatko ranjiv, kad svatko griješi, Mourinho će ostati posljednji, svladat će vas i oteti vam plijen. On je kralj pandemijskog nogometa i unatoč izrugivanju i osmrtnicama za njegovu karijeru, Special One pojavljuje se neočekivano i prkosno, kako bi ponovno postao relevantan", dio je dugačkog Guardianovog teksta pod naslovom Prljav čovjek za prljavu igru.

> CIJELI TEKST o ludom planu Josea Mourinha možete pročitati OVDJE. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.