U četvrtak počinje internet prodaja karata za susret Hrvatska - Gruzija



U ČETVRTAK 12. svibnja počinje internet prodaja ulaznica kvalifikacijske utakmice za odlazak na Europsko prvenstvo 2012. godine između nogometnih reprezentacija Hrvatske i Gruzije, koja će se igrati u Splitu, na stadionu u Poljudu, 3. lipnja u 20 sati.

Ulaznice će se prodavati putem internet-stranica partnera HNS-a www.ulaznice.hr, a od 19. svibnja u Tisak Media Centrima. Do 30. svibnja će trajati prodaja putem www.ulaznice.hr, a do 2. lipnja u Tisak Media Centrima.

Za zapadnu tribinu će ulaznice stajati 200 i 150 kuna, za Istok 120 i 100 kuna, za Sjever i Jug po 50 kuna. Cijena dostave je 42 kune, a u cijenu ulaznica je uračunat i PDV.

Pravo na kupovinu internetom imaju isključivo građani Republike Hrvatske uz popunu osobnih podataka (ime i prezime, broj OIB-a i adresa kupca) na Internet stranicama www.ulaznice.hr.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri ulaznice. Ulaznice kupljene putem interneta moguće je platiti: općom uplatnicom ili uplatom preko Erste NetPay servisa Dinersom, MasterCardom ili VISA kreditnom karticom, te Maestro debitnom karticom (od PBZ ili Erste Bank).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.