Tužiteljstvo želi maksimalnu kaznu za Pogbu

Foto: EPA

IGRAČ Juventusa i nekadašnji francuski reprezentativac Paul Pogba (30) u kolovozu je pao na doping-testiranju. Francuz je bio pozitivan na testosteron, hormon koji povećava izdržljivost kod sportaša, nakon standardnog testiranja poslije utakmice Serie A s Udineseom.

Kasnije je pozitivan ispao i B uzorak koji je doping-kontrola uzela. Pogba je ove sezone odigrao svega 51 minutu, a cijele prošle sezone odigrao je 108 minuta u šest ligaških nastupa, uz još nekoliko nastupa u Kupu i Europa ligi i moglo bi proći još jako dugo prije nego što ga opet vidimo na terenu.

Osvojio Svjetsko prvenstvo

Tužitelj antidopinške komisije sada je službeno podnio zahtjev da se Pogbu suspendira na četiri godine, što bi gotovo sigurno značilo kraj njegove karijere na elitnom nivou. Već neko vrijeme ima problema sa zdravljem.

Otkako se kao slobodan igrač vratio u Juventus prije godinu dana, ozljede su ga spriječile da pomogne klubu i zaigra na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Najveći uspjeh za sada mu ostaje osvajanje Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je bio strijelac u pobjedi protiv Hrvatske u finalu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.