FINALE SVJETSKE LIGE

Tucak nakon poraza od Srbije: Imali smo ih

Foto: Hina

PO velikom pljusku u Beogradu Srbija je s 12:11 pobijedila Hrvatsku u finalu Svjetske lige i tako otišla na Olimpijske igre u Tokiju 2020.

>>> SRBIJA - HRVATSKA 12:11 Drama po pljusku u Beogradu, Hrvatska pala u finalu

Bila je to drama do same završnice u kojoj su se bolje snašli Srbi, a razloge poraza detektirao je izbornik Ivica Tucak.

"Teško vrijeme je bilo, ali kako nama tako i Srbiji kojoj čestitam na zasluženoj pobjedi. Imali smo ih, definitivno smo ih imali i to je ono što mi je u ovom trenutku žao. To su neke moje prve impresije. Kada smo trebali završiti posao, opustili smo se i upali u greške. Čestitam još jednom Srbiji na zasluženoj pobjedi. Ja sam zadovoljan igrom svojih momaka. Pali smo junački, muški, dali smo srce i idemo dalje, to je sport", rekao je Tucak pa završio:

"Nas sada čeka Svjetsko prvenstvo, ali i borba za Tokio. Biti ovdje prvi ili drugi ne bi bilo važno da ulog nije bio Tokio. I na Svjetsko prvenstvo idemo s istom ambicijom, biti bolji i izboriti mjesto na Olimpijskim igrama. Imamo dobru momčad i nemam što zamjeriti momcima, malo nesreće, malo onoga što odlučuje ovakve utakmice između ovakvih rivala, ali još jednom ponavljam, čestitam Srbiji na zasluženoj pobjedi."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.