Tri njemačke legende odbile ponude iz Saudijske Arabije

Foto: EPA

SAUDIJSKA ARABIJA odlučila je izdvojiti nevjerojatne iznose kako bi privukla neke od najpoznatijih nogometaša svijeta u svoju ligu. Brojni vrhunski igrači poput Cristiana Ronalda, Karima Benzeme i N'Gola Kantea već su pristali na bogate ponude, a uskoro bi im se moglo pridružiti još velikih imena.

Ipak, ima onih koji su takve ponude i odbili. Mario Gotze, Thomas Muller i Toni Kroos su tri njemačke legende koje su, prema pisanju njemačkih medija, odbile basnoslovne ugovore koje su im nudila tri najbolja kluba u zemlji - Al Hilal, Al Nassr i Al Ittihad.

Nisu željeli prijeći u Saudijsku Arabiju u završnim fazama svojih karijera. Posebno odlučan u ovoj odluci bio je vezni igrač Real Madrida, Toni Kroos, koji je izrazio želju da odigra još jednu sezonu za Kraljeve prije nego što se povuče.

Thomas Muller želi završiti svoju karijeru u Bayernu, gdje je već godinama među najplaćenijim igračima, a izgleda da mu novac nije glavna motivacija. S druge strane, Mario Gotze smatra da je s 31 godinom još uvijek sposoban igrati na vrhunskom nivou i smatra se premladim za odlazak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.