HNL EUROPA

Trener Dinamovih juniora o Bayernu u osmini finala LP-a: Jako težak protivnik

Foto: Goran Stanzl / Pixsell

DINAMO će u osmini finala juniorske Lige prvaka igrati protiv Bayerna.

Utakmica će se igrati 3. ili 4. ožujka 2020. u Münchenu, a točan datum i vrijeme bit će kasnije potvrđeni. Igra se samo jedna utakmica.

Igor Jovičević, trener mladih dinamovaca, komentirao je ždrijeb: "Izvukli smo iznimno teškog protivnika, jednog od najboljih od klubova koji su ostali u ždrijebu. No nema predaje. Lani smo igrali s njima u finalu Premier kupa i ovo je idealna prilika za revanš. Motiv kod mojih igrača i mene osobno je najveći mogući i mislim da ćemo imati svoje prilike.

Maksimalno ću se posvetiti analizi protivnika, ali mi je zapravo najbitnije da moje igrače prati zdravlje u ova tri tjedna do utakmice. Kartona nema, malo će se dići u formi i siguran sam da ćemo spremni dočekati utakmicu s Bayernom."

Dinamo je izborio plasman u osminu finala juniorske Lige prvaka pobijedivši ukrajinskog imenjaka 4:3 u play-offu u Kijevu boljim izvođenjem jedanaesteraca nakon što je utakmica završila bez golova.

Prilikom izvođenja jedanaesteraca briljirao je vratar Modrih Renato Josipović s dvije fantastične obrane.

Mladi dinamovci su u skupini C završili drugi iza Atalante i ispred Cityja i Šahtara. Bayern je u svojoj skupini bio prvi ispred Crvene zvezde, Tottenhama i Olympiacosa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.