premiership

Tottenham se ispričao Engleskoj zbog ponašanja svojih zvijezda

Foto: Instagram

TOTTENHAM je uputio javnu ispriku Premiershipu i engleskoj javnosti zbog nedoličnog ponašanja trojice njegovih nogometaša.

Giovanni Lo Celso pozvao je za Božić u goste suigrače Erika Lamelu i Sergija Reguilona te sunarodnjaka Manuela Lanzinija koji igra za West Ham unatoč strogim epidemiološkim mjerama koje su na snazi u Londonu. Engleska vlada odlučila je da se nitko tko živi u Londonu ne može družiti s drugim kućanstvima kako bi se spriječilo širenje koronavirusa.

No, igrače je razotkrio jedan od članova obitelji koji je fotografiju objavio na Instagramu ne razmišljajući o mogućim posljedicama.

"Strašno smo razočarani i najstrože osuđujemo postupke naših igrača koji su organizirali okupljanje za Božić, a znaju koliki napori se vrše u zemlji da bismo svi bili sigurni. Pravila su jasna i nema iznimaka, a mi u klubu redovito upozoravamo sve igrače na nove protokole i njihovu odgovornost. Oni bi trebali biti primjer drugima. O njihovom prijestupu odlučivat ćemo interno", stoji u službenom priopćenju kluba.

Tottenhamovi igrači pravilo su prekršili u vrijeme sve većeg širenja virusa među igračima, zbog čega su već odgođene dvije utakmice Premiershipa u zadnjih deset dana, uključujući i onu Fulhama i Tottenhama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.