Premiership

TOTTENHAM - NEWCASTLE 1:1 Mourinho odbio komentirati penal za goste u 97. minuti

Foto: Getty Images

NOGOMETAŠI Tottenhama su ispustili pobjedu protiv Newcastlea u 97. minuti. Utakmica je završila rezultatom 1:1 nakon što je Callum Wilson realizirao kazneni udarac u već spomenutoj 97. minuti.

Lopta je u ruku pogodila Erica Diera nakon zračnog duela protiv Andyja Carolla, a sudac Peter Bankes je nakon pregledavanja snimke pokazao na bijelu točku. Wilson je pogodio iz jedinog udarca u okvir na cijelom susretu za Newcastle.

Nakon utakmice pocrvenio Tottenhamov trener golmana

Valja napomenuti kako je Newcastle ove sezone zabio tri gola iz sva tri udarca koja su uputili u okvir gola.

Nakon susreta je zbog nečega izrečenog sucu crveni karton dobio trener vratara Tottenhama Nuno Santos iako je prvotno u medije izašla informacija kako je pocrvenio kapetan Tottenhama Harry Kane.

Mourinho je mijenjao najboljeg igrača nakon prvog poluvremena

Sastav iz Londona je bio puno bolji tijekom cijelog susreta, a poveo je u 25. minuti pogotkom Lucasa Moure nakon asistencije Harryja Kanea. Imala je domaća momčad 23 udarca na gol gostiju i 12 u okvir gola, ali nijedan osim Mourina nije pronašao put do Newcastleove mreže.

Uz to, čudi odluka Josea Mourinha koji je na početku drugog poluvremena zamijenio Heung-Min Sona, do tada uvjerljivo najboljeg igrača Tottenhama. Njega je zamijenio Steven Bergwijn.

Zbog moguće kazne mourinho nije komentirao kazneni udarac

"Moja momčad je odigrala odličnu utakmicu. Prvo poluvrijeme je bilo odlično, trebali smo voditi 3:0 ili 4:0, ali vratar gostiju je bio odličan. Pogodili smo vratnicu i oni su preživjeli", rekao je Mourinho pa u svom stilu prokomentirao kazneni udarac iako je prvotno rekao da ga neće komentirati.

"Ne želim pričati o tome. Rađe ću svoj novac dati u humanitarne svrhe ako to želim. Ne želim ga dati nogometnom savezu (FA) i zato neću komentirati."

U sljedećem kolu Newcastle dočekuje Burnley, dok Tottenham gostuje kod bivšeg Mourinhova kluba Manchester Uniteda.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.