PRIPREMNA UTAKMICA

Tottenham na poluvrijeme otišao s 1:1, pobijedio 6:3. Perišić nije igrao

Foto: EPA

TOTTENHAM je pobijedio u Seoulu pred 64.000 gledatelja ekipu južnokorejske lige 6:3 u prvoj pripremnoj utakmici uoči početka nove sezone. Menadžer Spursa Antonio Conte koristio je 22 igrača, ne i Ivana Perišića. Hrvatski reprezentativac još uvijek nije spreman za početak punog treninga nakon ozljede na kraju prošle sezone. Nisu igrali ni Dejan Kuluševski i Ben Davies.

Ekipa korejske K League dobro se držala 50-ak minuta. Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 1:1, a u 52. minuti 2:2. Međutim, do kraja susreta engleski sastav je zabio još četiri, a domaćin jedan gol.

Po dva gola za Tottenham zabili su Harry Kane (54., 75.) i Son Heung-Min (69.-11m, 85.), a među strijelce su se upisali i Eric Dier (30.) i Jin Hyuk Kim (47.-ag), dok su za "Team K League" zabili Cho Gue-Sung (45.+2), Lars Veldwijk (52.) i Jun Amano (71.).

"Mislim da su gledatelji mogli uživati u susretu s devet golova. Igrali smo pred više od 60.000 gledatelja i atmosfera je bila sjajna. Bila je ovo naša prva utakmica, bilo je dosta dobrih stvari, ali i situacija koje moramo popraviti. Ovo je tek početak priprema, daleko smo od prave forme i fizičke spreme", rekao je Conte nakon utakmice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.