Hrvatski klubovi u Europi

Tomić: Uz ovakvu podršku možete i onda kad ne možete

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

TRENER Rijeke Goran Tomić bio je zadovoljan izdanjem svoje momčadi nakon nove pobjede nad Gzirom, a posebno je pohvalio navijače. 

Rijeka je na domaćem terenu pobijedila maltešku Gziru 1:0 te s ukupnih 3:0 izborila plasman u 3. pretkolo Konferencijske lige, u kojem će igrati protiv škotskog Hiberniana. Jedini pogodak na današnjoj utakmici zabio je Drmić u 27. minuti.

"Idemo se pripremati za Dinamo"

"Rekao bih da smo odigrali jednu solidnu utakmicu, ništa spektakularno, ali dovoljno za prolazak. Fali nam taj golgeterski instinkt da pokušamo zabiti još koji gol, ali obrana je odigrala koncentrirano i jako sam zadovoljan. Uvjeren sam da imamo još jako puno prostora, jer nam u zadnjim utakmicama nekoliko bitnih igrača nije nastupilo. U ovoj smo utakmici morali mijenjati neke stvari jer smo imali samo jednog veznog na klupi", izjavio je Tomić.

Rijeka će u 3. pretkolu igrati protiv škotskog Hiberniana. Prva utakmica je na rasporedu u Edinburghu 5. kolovoza, a uzvrat tjedan dana poslije. No, prije toga, Rijeku čeka okršaj protiv Dinama u 3. kolu HNL-a ove nedjelje od 21:00.

"S kadrom koji imamo sada sam apsolutno zadovoljan, samo da nema nepredviđenih stvari koje se događaju prije utakmica. Podrška navijača je velik plus za našu ekipu. Kad vas tako bodre s tribina, onda i kad ne možete, možete. Sad se idemo pripremati za Dinamo, a Hibernian igra otočki nogomet pun trke i duela, tako da nam sigurno neće biti lako", smatra Tomić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.