Teško se zarazio koronom pa ga Bayern zaboravio. Sad ide u Barcelonu?

Foto: EPA

BARCELONA bi mogla dovesti Noussaira Mazraouija (25) iz Bayerna, tvrdi Bild. Desni bočni Bayerna i marokanske reprezentacije u ljeto 2022. godine stigao je u minhenski klub kao slobodan igrač, kada mu je istekao ugovor s Ajaxom. Isprva je bio prvotimac, no onda je morao pauzirati zato što se na odmoru nakon Svjetskog prvenstva teško zarazio koronavirusom i kao posljedicu je dobio perikarditis ili upalu srčane ovojnice.

Nakon što je Manchester City izbacio Bayern u četvrtfinalu Lige prvaka, Mazraoui se požalio na status u klubu. "Razočaran sam trenutnom situacijom. Bio sam prvotimac prije Svjetskog prvenstva, sada sam u formi i ne dobivam minutažu. Nisam čak ni drugi ili treći izbor. Prerano je govoriti o mojoj perspektivi ovdje, ali nije dobro", rekao je marokanski bek.

Mazraoui je dosad nastupio 20 puta te skupio 1063 minute za minhenski klub. Ispred njega šansu dobivaju Benjamin Pavard, Joao Cancelo i hrvatski reprezentativac Josip Stanišić. Ugovor s Bayernom potpisao je do ljeta 2026. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 28 milijuna eura. Za marokansku reprezentaciju ima 20 nastupa i dva pogotka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.