Terry: Na zastrašujućem Nou Campu je fenomenalno ne primiti gol!

KAPETAN Chelseaja bio je zadovoljan s 0:0 nakon prvog ogleda polufinala Lige prvaka protiv Barcelone. Kaže kako su dobro prostudirali Barceloninu igru i spriječili ih da im naprave štetu, to jest zabiju gol koji bi im donio veliku prednost uoči uzvrata.

"Oni su imali loptu cijelo vrijeme, no mi smo dobro i organizirano igrali. Gledali smo njihove utakmice i uvidjeli da vole podvaljivati lopte u prostor te smo radili na tome da to spriječimo. Zgusnuli smo se i sjekli im akcije u začetku", rekao je John Terry nakon utakmice.

Ističe kako je Chelsea imao svoje prilike za postizanje pogotka, no da je i 0:0 odličan rezultat.

"Ovo je fantastičan rezultat, vraćamo se na Stamford Bridge spremni za novi okršaj. Imali smo i mi svojih prilika, mislim da Drogba nije imao sreće kod nekih situacije. Nismo stvorili puno prilika, no nismo niti primili pogodak.

Kapetan Chelseaja smatra da Bosingwino povlačenje Thierryja Henryja, koji su mnogi vidjeli kao najstrožu kaznu, nije bio prekršaj.

"Mislim da nije bio jedanaesterac. Nou Camp je zastrašujuće mjesto, nije lako niti sucima niti igračima. U svakom slučaju sada imamo prednost domaćeg terena i nadam se da ćemo to iskoristiti", zaključio je John Terry. 

M.Š.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.