FNC 3

Terror: Umorio sam se od udaranja Vase

Foto: Pixsell

IVICA "TERROR" Trušček sinoć je na FNC-u 3 u Zagrebu pobijedio Vasu "Psihopatu" Bakočevića te je tako zaradio titulu najopakijeg čovjeka na Balkanu.

Hrvatski borac došao je do pobjede sjajnom giljotinom u drugoj rundi nakon što je dominirao u prvoj. Došao je u gornju poziciju u parteru te laktovima mlatio Psihopatu koji je uspio preživjeti, a pola minute prije kraja je Crnogorca pogodio sjajnim high-kickom.

U drugoj rundi su se ponovno našli u parteru, a Vaso je prema kamerama gestikulirao da Truščekova tehnika nije dovoljno dobra. No, koncentracija mu je popustila, Zagrepčanin mu je složio sjajnu giljotinu i Psihopata je morao tapkati. Bila mu je to druga pobjeda protiv crnogorskog borca.

"Mislio je da ne valja"

"Dobio sam giljotinom za koju je on mislio da ne valja, ali moja giljotina je na svjetskom nivou. Bilo je napeto i teško, a i umorio sam se koliko sam ga izudarao. Jednom sam bio u neugodnoj situaciji, ali sam se izvukao. Trilogija? Bolji sam od njega, iskusniji i cijenim ga. Volim ga gledati, ali sam bolji borac", rekao je Terror nakon borbe.

Nakon velike pobjede potrčao je u zagrljaj supruzi i djeci, a Vaso je ubrzo napustio dvoranu American Top Teama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.