Talijani: U Laziju su iznervirani glasinama o Tudoru

Foto: EPA

IGOR TUDOR (46) sredinom ožujka naslijedio je Maurizija Sarrija na klupi Lazija. Hrvatski trener ostvario je šest pobjeda, tri neriješena rezultata i dva poraza, osvojio sedmo mjesto u Serie A i s ukupnih 2:3 ispao od Juventusa u polufinalu talijanskog kupa.

Dio talijanskih medija pisao je da bi već sada mogao napustiti klub, no Il Messaggero ističe da će ostati te navodi riječi klupskog predsjednika Claudija Lotita: "Sve su to neistine kojima se želi destabilizirati budućnost koju gradimo s Tudorom, a koji ima ugovor do 30. lipnja 2025. godine."

U Laziju su "iznervirani glasinama" o Tudoru i njegovom navodnom odlasku

Lazio Press piše da su u klubu "iznervirani glasinama" o Tudoru i njegovom navodnom odlasku. Napominju kako je hrvatski stručnjak od ponedjeljka na odmoru u Splitu, s time da je konstantno u kontaktu sa sportskim direktorom Angelom Fabianijem, koji je "zadovoljan kako je protekao posljednji sastanak".

Talijanski novinari dodaju da Lazio zasad s Tudorom nije razgovarao o dugoročnom ugovoru, već svima odgovara trenutni jednogodišnji dogovor. Tudoru je navodno želja igrati u sustavu 3-4-2-1, a s obzirom na to da slijedi ljetni prijelazni rok, očekuju se kadrovske promjene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.