KYLIAN MBAPPE

Svjetski i europski prvak s Francuskom: "Mbappe se pretvara u Neymara"

Foto: EPA-EFE

KYLIAN MBAPPE briljirao je u 3. kolu Lige prvaka kada je dobio posljednjih 40 minuta na gostovanju kod Club Bruggea i pobjedi 5:0 pridonio hat-trickom i asistencijom.

Ove sezone u sve tri utakmice PSG-a nijednom nije startao, zbog toga što su u klubu zabrinuti njegovom spremom nakon ozljede mišića, ali Mbappe je sada javno iskazao svoje nezadovoljstvo takvim tretmanom.

"Htio sam startati, razmišljao sam o tome. To je bila odluka trenera koju moraš prihvatiti. Htio sam pokazati da ekipa teško može bez mene."

Ovakav komentar razljutio je svjetskog i europskog prvaka s Francuskom iz 1998. i 2000. Christophea Dugarryja koji danas radi kao nogometni analitičar na jednoj francuskoj televiziji.

"Nespretno je to rekao. Možda sam prestrog, ali ne želim da mi Mbappe uništi snove. Mislim da se pretvara u Neymara. Fokusira se previše na sebe", rekao je Dugarry.

Mbappe je protiv Bruggea stigao do 15. pogotka u Ligi prvaka u karijeri i tako postao najmlađi igrač s toliko golova u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju. S 20 godina i 306 dana srušio je s prvog mjesta Lionella Messija koji je imao 21 godinu i 288 dana kada je zabio svoj 15. gol u Ligi prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.