Sveučilišne igre: U petak predstavljanje novog murala

Foto: Press

ORGANIZATORI Europskih sveučilišnih igara Zagreb-Rijeka 2016. u suradnji s organizacijom Pimp my pump u sklopu „Zag-Rij-avanja“ započeli su projekt uljepšavanja vizura grada simbolima nadolazećih Igara.
 
Ovim putem pozivamo Vas na predstavljanje prvog u nizu projekata ovoga tipa – izradu murala posvećenog povezivanju Univerzijade '87 i ESI2016, koji će se održati u petak, 1.travnja 2016. godine, s početkom u 14:30 sati. Događaj će biti održan uz zid murala koji se nalazi na Jarunskoj cesti, u sklopu ŠRC Mladost nasuprot Studentskog doma Stjepan Radić.
 
Navedena lokacija dugi je niz godina, do obnove zida, bila ukrašena natpisom Univerzijada '87, a nakon što je natpis prebrisan prije više od godinu dana, organizatori će novim muralom, koji će ukrasiti maskote Zagi i Hrki, još jednom odati počast ovom velikom događaju te ga i simbolično povezati s nadolazećim Igrama.
 
U sklopu događaja bit će dovršen mural, dok će okupljeni građani imati priliku sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti prigodne nagrade. Atmosferu će dodatno upotpuniti i razni DJ-i te nastup Mirana Pirenera koji će okupljenima prezentirati svoje vještine u freestyle nogometu.
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.