Sušić: Igrači su motivirani kao nikad do sad, uvjeren sam da ćemo proći Portugal

REPREZENTACIJE Bosne i Hercegovine odredila je trening na stadionu Luz gdje je sutra u 22 sata po našem vremenu čeka uzvratna utakmica kvalifikacija za Euro protiv Portugala.

Na terenu se nije pojavio Saša Papac koji ima povišenu temperaturu pa je odlučeno da ga se ne izlaže naporima. S momčadi nisu trenirali ni Miralem Pjanić i Kenan Hasagić koji su nizali krugove oko travnjaka. Zanimljivo je da je BiH reprezentacija nakon 0:0 u prvoj utakmici vježbala izvođenje jedanaesteraca.

"Igrači su motivirani kao nikad do sad. Nekima će ovo biti zadnja šansa, a neki razmišljaju o odustajanju. Sve su to razlozi da daju sve od sebe da se plasiraju na Euro", rekao je izbornik reprezentacije BiH Safet Sušić pa iznio očekivanja od utakmice:

"Neshvatljivo mi je da je u Zenici završilo 0:0. Igrale su dvije momčadi koje u napadu imaju vrhunske igrače, a nije bilo golova. Sutra neće biti 0:0. Ovdje je bolji teren nego u Zenici. I za nas je teren bio hendikep, ja sam bio prvi koji se žalio. Vidjet će Portugalci koliko nam je važno da imamo dobar teren."

Sušić kaže da još uvijek ne zna tko će sutra istrčati.

"O sastavu razmišljam otkako je završila utakmica u Zenici. Ekipa će se znati sutra popodne. Ne želim žuriti i da naš sastav izađe u njihovim novinama. Neću ja njihov znati, ne moraju ni on naš", prenosi SCsport izjave Sušića.



Hoće li ovo Sušiću biti posljednja utakmica na klupi ukoliko BiH ispadne?

"Ne želim o tome govoriti jer vjerujem da ćemo sutra proći. Ostajem do kraja ugovora što god bilo, ali ne razmišljam o tome da ćemo sutra izgubiti. Portugal respektiramo, ali su moji igrači jako motivirani i siguran sam da će dati sve od sebe", kaže Sušić.

Bento: Idemo na Euro

Sušić je tako optimističan, ali je i Paulo Bento, izbornik Portugala u istom raspoloženju. I on očekuje Euro.

"Uvjeren sam da ćemo otići na Euro. Pokušat ćemo odigrati bolje nego u BiH i pobijediti. Imamo dobar rezultat, ali to je i veliki rizik. Ne smijemo izgubiti strpljenje, moramo ostati vjerni svom stilu kako bi ostvarili cilj", kaže Bento.

Portugalski mediji pišu da Bento neće ništa mijenjati i da će sastav biti isti kao onaj u Zenici. Dodajmo i da bi prema nekim informacijama na stadionu Luz biti 10 tisuća navijača Bosne i Hercegovine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.