SUĐENJE MAMIĆU Nije se pojavio nitko od okrivljenika, ispitana Zoranova bivša supruga

Foto: Davor Javorović/Pixsell

NA SUĐENJU bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću i još trojici okrivljenika na osječkom Županijskom sudu, u utorak je, od pozvanih svjedoka, ispitana bivša supruga Zorana Mamića Ana Mamić i to, odlukom Sudskog vijeća, izvanraspravno, bez nazočnosti medija.
 
Na glavnoj raspravi nije se pojavio ni jedan od četvorice okrivljenika, a niti bivša supruga prvookrivljenog Milana Pernara, koja se ispričala zdravstvenim problemima, dok je druga bivša supruga Zorana Mamića, Vanja Horvat, sudu uputila pismeno očitovanje u kojem se izjasnila da imovina koja glasi na njeno ime nije pribavljena protuzakonitim radnjama i da ne predstavlja protupravnu imovinsku korist te izvijestila sud da neće pristupiti ročištu.
 
Optužba je zatražila da se supruga Zdravka Mamića, Marina Mamić, te kćeri Iva i Lucija Mamić, koje se nisu pojavile na ročištu 6. listopada, pozovu i ispitaju, ali ne u svojstvu osoba na koje je imovinska korist prenesena, a pozvana je i bivša supruga Zorana Mamića Vanja Horvat.
 
Glavna rasprava odgođena je i nastavit će se 6. studenoga kada će se pozvati Tajana Pernar te "kao osobe na koje je prenesena imovinska korist Marina, Lucija i Iva Mamić te Vanja Horvat".
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.