Stoper Istre: Hajduk je sada možda najbolja ekipa HNL-a

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

HAJDUK i Istra u subotu u 21:05 na Poljudu igraju utakmicu sedmog kola SuperSport HNL-a. Vodeći Splićani imaju maksimalnih 15 bodova iz pet utakmica, dok su Puljani osmi s četiri boda iz šest utakmica. Ogled s Hajdukom najavili su Istrin trener David Catala i stoper Dario Marešić.

Catala: Treba držati loptu što je više moguće

"Veliki izazov je pred nama, ali trebamo biti spremni na sve. Vidim da su igrači spremni, mislim da se možemo natjecati protiv svake ekipe i idemo s dobrim uvjerenjem. Bez obzira na to igramo li protiv top ekipa ili slabijih momčadi, moja očekivanja su uvijek ista, da budemo hrabri, da imamo loptu u posjedu što više možemo i da idemo po pobjedu.

To je naš cilj, znamo da će biti teško i da trebamo pokazati najbolju verziju sebe, ali moramo ići s takvim  mentalitetom u svaku utakmicu. Što se tiče sastava, uvijek će startati igrači za koje mislim da zaslužuju, koji su dali maksimum sebe i, naravno, izbor će ovisiti i o protivniku. Imamo 25 igrača i ako svi dobro treniraju, svi će dobiti svoju šansu.

Hajduk je jedna od najboljih ekipa u ligi i imaju vrhunske igrače prema naprijed, igraju vertikalno i stalno napadaju. Treba nam najbolja verzija u obrani i trebamo držati loptu što je više moguće, ne dopustiti im da kontroliraju utakmicu", izjavio je Catala.

Marešić: Hajduk je trenutno možda najbolja ekipa lige

"Dobro treniramo i mislim da se to vidjelo u zadnje dvije utakmice. Osvojili smo samo dva boda, a mislim da smo mogli svih šest kako smo igrali. Spremni smo, znamo što nas čeka, Hajduk ima pet pobjeda zaredom, znamo da su trenutno možda i najbolja ekipa u ligi i znamo da, ako ne ide svatko do maksimuma, tamo ne možemo osvojiti ništa.

No, mi idemo tamo po pobjedu, spremni smo i znamo da možemo sa svakim. Imamo super igrače i kvalitetu koju još nismo stigli ni pokazati, ali smo na pravom putu i idemo u Split po tri boda", poručio je Marešić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.