MARIA ŠARAPOVA

Što danas radi Marija Šarapova?

Foto: EPA-EFE

MARIJA ŠARAPOVA, jedna od najboljih tenisačica u povijesti, u intervjuu za Inc. otkrila je zašto je otišla u mirovinu i čime se danas bavi.

Podsjetimo, 33-godišnja Ruskinja u veljači ove godine je objavila da odlazi u mirovinu. Tada je jednostavno objasnila kako joj je tijelo postala prepreka, no sada je išla u više detalja.

"Razmišljala sam o mirovini više mjeseci prije nego što sam doista objavila odluku. Razmišljala sam o tome kako mi se tijelo osjeća i kakve misli mi prolaze kroz glavu. U jednom trenutku sam jednostavno shvatila da se pravim važna na terenu, ali ne sa svojim teniskim sposobnostima. Bio je to težak proces, no na kraju sam u suradnji sa svojim timom shvatila da moram ići dalje i posvetiti se boljim, a možda i značajnijim ciljevima."

Poslovna žena

Potom je pričala o tome što danas radi, a to su investicije. 

"Izrazito sam u poslovnom svijetu, ulažem u različite zdravstvene i fitness kompanije, tu je i dalje moja kompanija Sugarpova koja ima slatkiše bez šećera. Prije se nisam mogla posvetiti detaljima poslovanja kada sam pokrenula kompaniju 2012., no sada je drugačije."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.