Stipić: Rijeka ima igrača za hrvatsku reprezentaciju. Podcijenjen je

Foto: Matija Habljak, Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

TRENER Tomislav Stipić (44) bio je stručni komentator u emisiji MAXSport televizije nakon 24. kola SuperSport HNL-a. Bivši trener Grasshoppersa, Slaven Belupa te latvijskih klubova Auda i Riga, među ostalim, govorio je o derbiju Dinamo - Rijeka (1:0).

"Radeljić je igrač za hrvatsku reprezentaciju"

Stipić je pohvalio stopera Stjepana Radeljića (26), koji je odigrao cijelu utakmicu za Rijeku, koja je pogotkom Frana Brodića iz kaznenog udarca u 95. minuti izgubila od Dinama na Maksimiru. "Radeljić je jako interesantan igrač, na hrvatskom tržištu podcijenjen. Bio sam u kontaktu s njim jer sam ga želio dovesti u Rigu, a i on je želio doći k nama.

No predvodio je Šerif protiv Partizana prošle sezone u Konferencijskoj ligi. Pobijedili su i postao nam je preskup, cifra je narasla preko noći. Odličan igrač s velikim potencijalom, brz za svoju visinu. Timski igrač, usudio bih se reći da je igrač za hrvatsku reprezentaciju kroz godinu ili dvije", izjavio je Stipić.

Grafika: Sofascore

Radeljić je ove sezone upisao 22 nastupa, jedan pogodak i jednu asistenciju u sastavu trenera Željka Sopića. Ranije u karijeri igrao je za druge ekipe Stuttgarta i Osijeka, Široki Brijeg te moldavski Šerif. U Rijeku je stigao u ljeto 2023. potpisavši ugovor do 2026. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 600 tisuća eura.

Osim toga, Radeljić je igrao za U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, za koju, prema Transfermarktu, ima 12 nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.