Štimac u Zagreb doveo nekadašnjeg reprezentativca Marina Skendera

NOGOMETNI klub Zagreb pojačao je svoju momčad nekadašnjim reprezentativcem i vratarom Osijeka Marinom Skenderom, stoji na službenim stranicama kluba.

Skender je doveden kao zamjena za prvog vratara kluba iz Kranjčevićeve Josipa Škorića, koji bi nakon ozljede zadobivene na subotnjoj utakmici u Čakovcu mogla izostati s travnjaka nekoliko tjedana. Kako je Zagreb u teškoj bodovnoj situaciji u HNL-u, a u kadru ima još samo mladog vratara Jakšu Hercega, Uprava Zagreba odlučila je ne riskirati i dovest pojačanje u vidu iskusnog Skendera.

Osim što je godinama bio rekorder po broju uzastopnih nastupa u NK Osijeku, Skender je u nekoliko navrata bio pozivan i u hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Sa Skenderom je u utorak potpisan ugovor do kraja sezone, a očekuje se da će stati na Zagrebova vrata već u subotnjoj utakmici u Kranjčevićevoj u 20:30h protiv Croatia Sesveta.

Sam vratar vrlo je zadovoljan ovim rješenjem koje smatra privremenim i uvjetima koji su mu ponuđenim. Skender je istaknuo kako se nije odrekao ambicija vezanih za inozemstvo, kojem se nada sljedeće ljeto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.