Stanić: Vidjeli smo da je Modrić čovjek od krvi i mesa

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija je u 2. kolu skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo pobijedila u Bursi Tursku 2:0 s dva gola Matea Kovačića. Veznjak Chelseaja je prvi zabio u 20. minuti na asistenciju Pašalića da u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena je odbijenu loptu pospremio u prazan gol za konačnih 2:0.

Uz Kovačića je prvo ime susreta bio Dominik Livaković koji je na početku utakmice dvaput spašavao sjajnim obranama, a i u sudačkoj nadoknadi je skinuo veliku šansu Cenku Tosunu. U studiju Nove TV gostovao je Mario Stanić, koji je nahvalio Dinamova golmana.

Livaković kao divlja mačka

"Livaković je danas bio nevjerojatan, kao divlja mačka. Imao je prave reakcije u pravim trenucima i spašavao nas od netipičnih pogrešaka koje su nam se događale kada nismo bili pod pressingom nego smo imali čiste lopte", rekao je Stanić i dodao:

"Visjeli smo opasno u prvih petnaestak minuta, a u trenucima njihove najveće dominacije nismo uspjeli zabiti gol i ohladiti ih. Također, u tih prvih 15 minuta smo vidjeli i da je Luka Modrić čovjek od krvi i mesa jer ja se ne sjećam kad je on u tako kratkom vremenu dvaput krivo dodao.

Kovačić je bio genijalan, on je prvo ime ovog miniciklusa. Samog sebe promovira u novog lidera iako je često bio osporavan. Vidjelo se da kod njega ima još puno prostora za napredak, a Modrić je nezamjenjiv".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.