LIGE PETICE

Srpski majstor u 96. minuti pokvario Chiellinijev oproštaj od Juventusovih navijača

Foto: EPA

JUVENTUS je u utakmici pretposljednjeg, 37. kola Serie A kao domaćin protiv Lazija imao vodstvo 2:1 do 96. minute utakmice, a onda se morao zadovoljiti bodom nakon što je gol za konačnih 2:2 duboko u sudačkoj nadoknadi postigao Sergej Milinković-Savić. Golove za torinsku momčad postigli su Dušan Vlahović i Alvaro Moratta u prvom dijelu, a Alex Sandro pogotkom u svoju mrežu smanjio početkom nastavka prije no što je u posljednjim trenucima bod gostima donio srpski reprezentativac.

Sastav Massimiliana Allegrija je pobjedu u ruci držao sa samo dva udarca u okvir gola u susretu u kojem je igrao podređenu ulogu, no na kraju nije uspio ugrabiti sva tri boda. Susret će ostati upamćen kao oproštajni kapetana Giorgija Chiellinija od torinske publike. Nakon 17 godina igranja za klub, trofejni stoper napušta Juventus te će karijeru vjerojatno nastaviti u MLS-u.

Igru je napustio ciljano u 17. minuti, uz ovacije publike. Kapetansku vrpcu stavio je na ruku Paula Dybale, još jednog igrača koji napušta klub na kraju sezone.

Toma Bašić je igrao za Lazio od 76. minute.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.