Srbin maltretirao Srbina u Videotonu: "Napravit ću ti pakao, majku ti j*bem"

Foto: EPA-EFE

SRPSKI napadač Stefan Šćepović tvrdi da je prolazio kroz psihičko i fizičko maltretiranje za vrijeme igranja u mađarskom MOL Vidiju. I to od sunarodnjaka Danka Lazovića.

"Ljutit sam kad se sjetim što sam prošao u Mađarskoj. Nisam imao problema tamo, ali jedan igrač je imao problem sa mnom. To je bio Srbin koji danas više ne igra nogomet", rekao je 29-godišnjak pa nastavio:

"Stalno me napadao iz samo njemu poznatih razloga. 'Udarit ću te, napravit ću ti pakao u svlačionici, majku ti j*ebem', vikao mi je. Pokušao sam ga smiriti, govorio mu da tako ne priča sa mnom, ali on je nastavio vikati da će me prebiti, da se neću izvući. U jednom trenutku sam mu uzvratio da me udari, ništa se nije dogodilo. On je nastavio me prozivati", ispričao je Šćepović.

Trener Marko Nikolić, također Srbin, nije se htio uplitati.

"Tri srpska trenera su bila na njegovoj strani, dopustili su mu da tako postupa sa mnom. Ranije je jedan igrač doživio slične stvari od ovog idiota. Kad mu je ovaj uzvratio da se tako može ponašati sa svojom majkom, idiot ga je zgrabio i bacio na zid. Iako je bio izazvan, ipak je on bio izbačen iz tima. Znao sam da će ista stvar biti i kod mene. Pozvao me sportski direktor i objasnio mi da nema ništa protiv mene, da je čak i zadovoljan kako radim, ali da je takva bila odluka trenera i da je on gazda ekipe."

Stefan Šćepović danas igra za poljsku Jagielloniju, a njegov brat Marko i dalje je član mađarskog prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.