Sprema se spektakularna Fedorova borba

Foto: Screenshot YouTube

VELIKI brazilski UFC prvak Fabricio Werdum (43) na korak je do postizanja dogovora s Bellatorom gdje bi trebao nastaviti karijeru.

Jedan od uvjeta koje je Werdum stavio pred Scotta Cokera je meč s legendarnim Fedorom Emelianenkom (44).

Brazilac je u svom zadnjem meču u UFC-u pobijedio Alexandera Gustafssona, a onda je poručio da želi opet u ring s možda najvećim borcem ikad.

"Pregovori idu jako dobro. Prošli je tjedan otišao tamo i razgovarao i sad je na Fedoru da prihvati borbu. Prije nekoliko dana je Fedor u jednom intervjuu također rekao da želi ovaj revanš, a budući da ga iznimno poštujem, definitivno bih mu to omogućio, a tu su i promocija i financijska strana priče", rekao je Werdum u razgovoru za Canal Encarada

Brazilac i Rus prvi su se put borili prije točno deset godina, kad je Brazilac šokirao svijet i za samo 69 sekundi zaustavio Rusa te ujedno prekinuo čitavo desetljeće njegove dominacije. Werdum smatra da bi u revanšu opet pobijedio.

"I dalje vjerujem da je Fedor najbolji svih vremena. Treba poštovati. Deset godina je radio velike stvari i pobjeđivao najbolje. Mislim da bi naš susret svi voljeli vidjeti u Bellatoru. Bio bi to superfight, glavna borba večeri, koja bi se dobro prodala. A ako Fedor pristane, uz sav respekt, vjerujem da bih ga opet prisilio na predaju. Ne sumnjam u to. Nisam bahat, to je realnost, ali da, bit će teško", rekao je Werdum.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.